bureau voor grafische vormgeving en drukwerk

Het VeenJagersPad

In opdracht van Gemeente Veendam heb ik de ontwerp werkzaamheden mogen verzorgen voor het project ‘VeenJagersPad’. We zijn gestart met het herkenbaar maken van de uitstraling door het bepalen van de huisstijl. Kleurstelling, lettertypes en beeldvorming staat hierin centraal. 

Met het design van het logo is de basis gelegd voor een vrolijke en strakke uitstraling. Daaropvolgend zijn we aan de slag gegaan met de plattegrond die als startpunt fungeert van de beleef- en beweegroute.

Tevens hebben we de flyers, brochures, vlaggen en routeborden mogen ontwerpen.

Met het Veenjagerspad heeft Park Borgerswold er weer een prachtige attractie bij. De kinderen gaan met het hele gezin op avontuur met de Borgerswolf en dat is behoorlijk spannend! Voor de fanatieke sporters is er een beweegpad met allerlei toestellen om je volledig op uit te leven en lekker van de buitenlucht te genieten. Het startpunt van beide routes is bij de Kinderboerderij in Veendam.

In onderstaande video kun je heel mooi zien hoe de ontworpen huisstijl tot zijn recht komt op het VeenjagersPad en de Kinderboerderij Veendam.

Geen geneuzel maar korte lijnen en mouwen opstropen.

Maar voor een bakkie leut en een goed gesprek maken we natuurlijk tijd.

Telefoon

0613 - 919590

E-mail

info@bijlholtcommunicatie.nl

Kantoor

Pieter Sneeuwplein 12
9641 KA Veendam